Kangen® water

Vitaliserend, geïoniseerd, geclusterd, ontgiftend, basisch drinkwater

Vastzittende mentale overtuigingen & bijbehorende bevroren emoties doen een lichaam verstijven.
De YORT® brengt door middel van specifieke lichaamsbeweging en diverse oefeningen,
een verstijfd lichaam langzaam tot leven.

Kangen® water brengt beweging in de bevroren wateren in het lichaam.
Dit ter ondersteuning in het versoepelingsproces van de YORT®.

Kenmerken van Kangen® water

Rijk aan anti-oxidanten

Anti-oxidanten in Kangen® water zijn direct beschikbaar. Anti-oxidanten neutraliseren de vrije radicalen (ziekte verwekkers) op effectieve wijze. De waarde van anti-oxidanten in vloeistoffen wordt gemeten in ORP (Oxidatie Reductie Potentieel) waarde. De ORP waarde van Kangen® water is groter dan die van groene thee, alka druppels, broccoli of spinazie. Een liter Kangen® water bevat meer anti-oxidanten dan het aantal anti-oxidanten dat je binnenkrijgt wanneer je een hele dag alleen maar groente en fruit eet.

Micro geclusterd

Kangen® water heeft door ionisatie een hexagonale structuur: het water bestaat uit 6 moleculen per cluster (normaal water heeft een cluster van 15-20 moleculen). Hoe kleiner het cluster, hoe sneller het opgenomen wordt door de cellen, hoe beter de hydratatie (van water voorzien) van het lichaam. De opname van voedingsstoffen en mineralen in de cellen wordt vergroot en de afvalstoffen in de cellen worden gemakkelijker afgevoerd.

Basisch water

De pH van Kangen® drink water is +/- 9. Tijdens het ionisatie proces (scheiding van zuur en basisch water) behoudt het alkalische (basische) water zijn mineralen (calcium, kalium, magnesium en natrium). Deze mineralen gaan de verzuring van het lichaam tegen.

 

Ontgiftende werking

Kangen® water heeft een hoog zuurstofgehalte. Het water is optimaal levendig en geeft zuurstof af aan organen, spieren en weefsels. Een effectieve ontgifting van het lichaam, een verbetering van de kwaliteit van leven en een vertraging van het verouderingsproces!

 

De verschillende pH waarden

pH 2.5

(geen drinkwater)

Sterk desinfecterend, anti-bacterieel, anti-viraal, anti-schimmel. Wonden ontsmetten, handen desinfecteren. Mondspoeling bij tandvleesproblemen (pH 9, alkalisch naspoelen!). Toepassingen bij huidaandoeningen (schimmel, eczeem, acne, psoriasis), naspoelen met pH 9.0. Reinigt keukengerei en werkbladen. Schoonmaken wc, deurklinken, snijplanken. Zuiveren vaatdoek en afwasborstel.

 

pH 6.0

(beauty water!
geen drinkwater)

Reinigen van het gezicht. Voor zachtere, mooie gladde huid. Als aftershave. Als conditioner. Toepasbaar bij huidaandoeningen (eczeem, psoriasis en acne). Bij brandwonden, zonnebrand. Bij luiereczeem, droge huid. Stopt bloeden. Polijsten van brillen, glazen, ramen etc. Verwijderen van vuil op vloeren. Als wasverzachter in de wasmachine. Verlengt de versheid van snijbloemen.

 

pH 7.0

(geen drinkwater)

Niet geïoniseerd en wel gefilterd.

Om medicijnen in te nemen

Voor babyvoeding en kleine kinderen

pH 8.5 / 9.0 / 9.5

(drinkwater)

Voor het krijgen van een betere gezondheid. Meer vitaliteit en energie. Betere darmwerking en darmflora. Verbetering van zuur- en base evenwicht. Betere opname van voeding. Betere smaak van eten, groenten, koffie en thee.

 

pH 11.5

(geen drinkwater)

Sterk ontvettend schoonmaakmiddel (schoonmaken van gasfornuis, frituurpan, afzuigkap etc.). Geschikt om groente en fruit te wassen, verwijdert pesticiden, versterkt de natuurlijke smaak. Geeft kip en vlees een betere smaak. Geschikt om vloeren schoon te maken.