MIND


‘In de Mind worden we bezeten en geleefd door gedachten
(ikken, mensen, aliëns, geesten, duivels, engelen, virussen, archetypen enz.) 

De Mind

De Mind is de computer waar vele gedachten, virussen, geesten, aliëns, goden, ikken, archetypen enz. in ronddwalen, die je NIET bent! Maar waar je wel in bent gaan geloven door de programmeringen, hersenspoelingen van ouders, opvoeders, maatschappij en opperaliëns, cabal,  “unhappy” few enz.

  • De Mind projecteert zich naar buiten toe in de zintuiglijke werkelijkheid en alles wat je denkt is in wezen een projectie van je eigen denkbeelden, van je eigen geloof.
  • Deze beelden zijn een eigen werkelijkheid gaan leven in de vorm van ikken, mensen, geesten, engelen, duivels, en materie zoals computers, telefoon, nanodeeltjes enz. We worden dan geleefd door de heer van de wereld, die onze energie nodig heeft om te kunnen “leven”.
  • De mannelijke Mind is gebaat bij kennis, is lineair en schept tijd en ruimte, schept de 3-dimensionale zintuiglijke werkelijkheid. Het vrouwelijke denken is circulair: Zo boven, zo beneden en denkt vanuit heelheid en symbolen.
  • Het mannelijke denken is dominant in de 3-dimensionale werkelijkheid, schept de afzondering van het geheel en is gebaat bij polariteiten oorzaak en gevolg.

Buitenwereld vs. binnenwereld

De buitenwereld is een spiegel van de binnenwereld, verander jij dan verandert ook de wereld. Vanuit de identificatie met je Hart bestaat de buitenwereld niet. De buitenwereld is onlosmakelijk met jou verbonden. De buitenwereld dat ben jij. De wereld is een grote beeldentuin, die je eigen innerlijk, je overtuigingen en houding t.a.v. het leven weerspiegelt.

Een onverloste Mind

Een onverloste Mind probeert dat te begrijpen. De Mind projecteert zijn eigen gedachten in de buitenwereld. De Mind wijst met een vinger naar een ander. De Mind denkt dat hij de wereld kan manipuleren en beïnvloeden. De Mind denkt dat het buiten te doen is. En de Mind gaat ook in de zintuiglijke wereld zijn ding doen. Maar de buitenwereld is een illusie (vanuit de identificatie met je Hart), want de buitenwereld dat ben jij. En alles wat de Mind denkt en doet, kun je aflezen in je  eigen lijf, als het verhaal van Yin en Yang, als man en vrouw, als spanning en ontspanning.

Regels in de wereld

De heer van de wereld, Saturnus, Satan is de baas in de buitenwereld. Met zijn waarden en zijn normen. Met zijn regels over hoe het hoort. School… opleiding… diploma’s… geld verdienen… carrière maken… grote auto… dure kleren… de wereld verbeteren… godsdiensten… banken… happy few… enz. De heer van de wereld maakt regels waar mensen aan moeten voldoen. Op deze manier zuigt de heer van de lijven van de mensen (ze verstijven) leeg.

Word wakker

Word Hart wakker. Je bent niet je gedachten. Je bent niet wat je denkt. Je bent liefde als energie in alom verbondenheid. Je hoeft niks te “doen”.  In tegenstelling tot hoe je geprogrammeerd bent. In tegenstelling tot wat je denkt. Be happy! Het is 180 graden anders dan je denkt. En ook dat ben je niet!!